
با وجود آنکه درباره احوال رجال و دانشمندان زيدی، چندين کتاب مهم در اختيار است و برخی از آنها هم مانند مطلع البدور ابن ابي الرجال و بخشی از طبقات الزيديه تأليف ابراهيم بن القاسم الشهاري منتشر نيز شده و با وجود آنکه تعداد قابل توجهی از اجازات زيديان در اختيار است که تاکنون قسمتی از آنها نيز انتشار يافته است (بخشی از اجازات زيدي در پروژه ای که قسمتی از آن در مدت...
شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۳:۴۹
در جستجوی مقاله ای از شما با عنوان «ملاحظاتی چند در باره میراث برجای مانده کرامیه»، کتاب ماه دین، ش ۵۶ ۵۷ (خرداد و تیر ۱۳۸۱) هستم. آیا ممکن است نسخه ای از آن در اختیار این جانب قرار دهید یا نشانی ای که بتوانم از آن جا دریافت کنم.
با سپاس
بنده می خواستم اگر ممکن است ایمیل جناب آقای دکتر انصاری را داشته باشم.
با تجدید مراتب احترام و سپاس
استاد انصاری در سخنرانی خود از طبری به عنوان فقیه و مورخی بزرگ نام میبرند که سخت گیری هایی در نقل اقوال تاریخی داشته اند. اما مرحوم سید جعفر شهیدی صراحتا از طبری به عنوان تاریخ دانی ساده لوح یاد میکنند. نیز بسیاری از نقل های تاریخ طبری مثلا در باب خلفت آدم و ... ظاهرا شدیدا تحت تاثیر تورات یهودیان و بدون در نظر گرفتن دقت های یک مورخ بزرگ آورده شده. و نیز مطالب عجیب و غریب دیگر در این کتاب. بالاخره نگاه ما به طبری تاریخ دانی بزرگ باشد یا تاریخ دانی ساده لوح؟ و کتاب تاریخ ایشان را چگونه باید ارزیابی کرد؟
با تشکر